top of page

Uusi DTM avataan Teurastamolle

Legendaarisen homoklubin neljäs versio nousee Helsingin Teurastamolle. Uuden yökerhon avajaisia on suunniteltu juhlittavan kesään 2023 mennessä.

 

Vihdoin se voidaan paljastaa: DTM avaa ovensa Helsingin Teurastamolla. Vanhaan teollisuuskiinteistöön nousevan ravintolan rakennuslupa on myönnetty hiljattain ja rakennustyöt aloitetaan pian.

 

Kaikkien tuntema DTM pitää kiinni perimmäisestä luonteestaan; DTM:ään jokainen on tervetullut sellaisena kun on. Tanssilattioita on luvassa kaksi, joista molemmilla on oma musiikkityylinsä ja tunnelmansa. Rakenteilla on historian upein DTM, joka pärjää kirkkaasti myös kansainvälisessä vertailussa.

 

Teurastamon jylhä teollisuusmiljöö on kuin luotu klubia varten. Uusi sijainti on keskeinen kaupungin laajentuessa ja bilekeskittymän siirtyessä pois ydinkeskustasta. DTM:n uuteen ympäristöön mahtuu elämää. ”Legendaarinen DTM tuo Teurastamolle upeaa värikkyyttä, energiaa ja moninaisuuden juhlaa! Alueen ympärivuotinen elävyys kasvaa merkittävästi”, iloitsee Teurastamon aluetta hallinnoivan Helsingin Kaupunkitilat Oy:n toimitusjohtaja Peggy Bauer.

 

Uuden yökerhon pääsuunnittelusta vastaa Arkkitehdit Eve Sarapää ja sisustusarkkitehtuurin on visioinut Studio Joanna Laajisto. ”On kunnia olla mukana suunnittelemassa uusia tiloja Helsingin legendaarisimmalle yökerholle”, Eve Sarapää kertoo. ”Teurastamolla on rouhea identiteetti ja jännittävä tarina osana Helsingin teollista historiaa. Rosoiset pinnat ja hämyinen teollisuushallin tunnelma ovat todella inspiroiva lähtökohta lähteä suunnittelemaan tiloja juuri DTM:lle”, hän intoutuu luonnehtimaan.

 

Kaupunki- ja ruokakulttuurin kuhinaa

Vuonna 1933 rakennettu Teurastamo on Helsingin itäisessä kantakaupungissa Tukkutorin alueella sijaitseva kaupunki- ja ruokakulttuurin keskittymä. Kehittyvällä alueella Kalasataman kupeessa toimii jo ennestään useita ravintoloita ja baareja, sekä mm. kahvila, tislaamo ja taidegalleria. Nyt alueen tarjontaan lisätään yökerho, kun DTM rakennetaan Teurastamon päärakennukseen entisen noutomyymälän ja varaston tiloihin. Uuden yökerhon osoite on Työpajankatu 2.

Mediatiedustelut

Tomi Häkkinen

ravintolapäällikkö

DTM

Puh. 050 327 0176

office at dtm.fi

bottom of page