Privacy Policy

Tietosuojaseloste suomeksi

24/4/2018

This is a combined personal data file description and newsletter to DTM's customers, potential customers and website users. Its content adheres to Sections 10 and 24 of the Personal Data Act (523/1999) and Articles 12 and 13 of the EU General Data Protection Regulation.

1. Controller

Dear DTM customer or web site visitor,

Thank you for your interest in us. In order to implement the service, we need some information about you. We will treat this data as if it were our own: we want to be worthy of your trust. In this Privacy Policy we will try to explain our data processing practices as openly and transparently as possible. Read it through carefully. If you have any questions, we will be happy to answer them.

Contact

Controller
Äkä Oy Gay Night Club DTM (hereafter referred to as ‘DTM’)
Business ID: 2437942-2
Mannerheimintie 6 A
00100 Helsinki, Finland
Tel. +358 50 327 0176

 

Person responsible for the register
Tomi Häkkinen
Tel. +358 50 327 0176
Email: office@dtm.fi

2. Data subjects

  • Loyal Customers/Mobile App Users

  • Website users

3. Purpose and criteria for processing personal data

 

Data of loyal customers is user for customer contacts, customer relationship management and customer service. Criterion is controller's legitimate interest.

4. Data entries

  • Name

  • Email address

  • Telephone number

  • IP address (for web site visitors)

5. Duration of data processing

As a general rule, personal data are processed for as long as the customer agreement for which the data are needed is valid. The data are entered as they are received from the data subjects themselves, and updated as per updates sent by the data subjects to the Controller.

 

Form data sent via this site are deleted within six (6) months after being submitted. Unnecessary personal data are deleted from our customer and marketing register every six (6) months.

 

If you want to stop receiving our email marketing messages, you can remove yourself from the mailing list by clicking the exit link included in each of the emails.

 

If you want to stop receiving information via DTM's mobile app you have installed on your phone previously, please uninstall the app and request removal of your personal information via email to office@dtm.fi

6. Your rights

Your rights are explained below. Any requests concerning your rights should be sent to office@dtm.fi.
 

Right of access
 

You have the right to access your personal data stored by us. In case of any errors or shortcomings, you may request us to correct or supplement the data.
 

Right of objection
 

If you feel that we have processed your personal data contrary to the law or that we have no right to process your data or part thereof, you can object to its processing at any time.
 

Ban on direct marketing


You can prohibit us from using your data for direct marketing purposes at any time. We will never sell or otherwise transfer your data to third parties in order for them to initiate direct marketing campaigns.


We purchase online advertising from, for example, Facebook and Google, but do not submit your personal data to them. Online advertising is not a form of direct marketing, but is based on cookies. For further information, please see 'Cookies' below.


Right of erasure


If you feel that certain data are no longer necessary in relation to the purposes for which they were collected or processed, you have the right to ask us to delete such information. We will review your request and either delete the data or give you a legitimate reason why the data cannot be erased. If you disagree with our decision, you have the right to lodge a complaint with the Finnish Data Protection Ombudsman (instructions for making a complaint). In addition, you may request that we limit the processing of the disputed data until the matter has been resolved.


Right of appeal


You have the right to lodge a complaint with the Finnish Data Protection Ombudsman if you feel that we are violating existing data protection legislation when processing your data (instructions for making a complaint).

7. Regular sources of information

Data are collected from during website visits (IP addresses only) and via newsletter orders or mobile app downloads which the subjects themselves have actively performed. Mobile app users are added to our newsletter mailing list and SMS marketing list if they give permission to do so when downloading the app. Both messages are sent once every 2 weeks or less frequently.

8. Release of information


As a general rule, personal data are not released for marketing purposes outside DTM.

 

Some data may, however, be selectively released to a third party commissioned by the Controller to execute a targeted marketing campaign. In such a case, the Controller retains the ownership of the data, and the third party has no right to use the data for anything other than the commissioned task.

 

We have ensured that all our service providers comply with data protection legislation. Our regular service providers include the following:

  • Intellipocket (mobile app)

  • MailChimp (newsletters)

  • Nebula (email service)

  • Wix (web site)

9. Transfer of data outside the EU


Where possible, we store your personal data in a selected and secure data centre located in Europe.

Some of the above service providers may use backup servers located outside the EU/EEA in the United States. Backup is used to ensure that your data remains safe in the event that the primary servers fail.


Privacy Shield


We have made sure that our service providers are committed to the so-called Privacy Shield frameworks (https://www.privacyshield.gov/list) designed by the EU and the United States to ensure that the data transmitted from Europe to the United States is processed in compliance with data security practices.

10. Principles for the protection of data files

 

Safe and secure data handling is of utmost importance to us. To this end, we have employed a variety of means to protect your personal data.
 

  • Access to the system requires a user ID and a password. The system is also protected by firewalls and other technological mean

  • Data files can only be accessed and used by employees of the Controller who are designated and appointed for the task.

  • Use of the register is protected with user-specific IDs, passwords and access rights.

  • The register is located on a computer, which is located on a server in an ICT room protected from unauthorised access.

  • The facilities are locked and guarded.

  • The data files are backed up regularly.

11. Cookies

This site uses cookies. The site sends to the browser cookies – small text files that are stored on your computer's hard drive. We use both session ID cookies, which expire when you close the browser, and persistent cookies, which are stored on your computer's hard drive. Cookies allow us to recognise your browser and to use this information to, for example, count the browsers used to visit our website and to analyse and statistically monitor the use of our site. They also allow us to track and monitor the interests of our visitors, and to use this information to improve the site. All information collected is anonymous, and none of the online activities can be linked to a specific individual.

 

Most Internet browsers automatically accept cookies, but if you want to, you can modify the settings of your browser and at any time disable the cookies. You can avoid cookies by modifying the settings in your web browser and banning their use.

 

Advertising cookies help us to ensure that our ads are as relevant and interesting to you as possible. They also prevent the same ads from being displayed. Some third parties may also use cookies or web beacons (1 pixel image files) to provide relevant advertisements when you visit different sites. The data collected via cookies or web beacons do not contain or reveal to us or third parties any personally identifiable information such as your name or contact information. Third-party advertisers may also use technology that measures the effectiveness of their ads. This may be done via beacons (1 pixel GIF files) placed on our site to collect anonymous data. After receiving anonymous data on visits to this and other websites, advertisers are able to customise advertisements to the user's preferences.

 

For more information about customised browser-based advertising, please visit Your Online Choices.

Tietosuojaseloste

24.4.2018

Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10 §:n ja 24 §:n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja DTM:n asiakkaille, potentiaalisille asiakkaille sekä verkkosivuston käyttäjille.

1. Rekisterinpitäjä

Hyvä DTM:n asiakas tai verkkosivujen kävijä,

kiitos kiinnostuksestasi meitä kohtaan. Palvelun toteuttamiseksi tarvitsemme muutamia tietoja sinusta. Käsittelemme näitä tietoja kuin omiamme: haluamme olla luottamuksesi arvoisia. Tässä tietosuojaselosteessa pyrimme kertomaan mahdollisimman avoimesti ja läpinäkyvästi, miten käsittelemme tietojasi. Tutustu rauhassa ja ole rohkeasti yhteydessä, jos sinulla herää jotain kysyttävää.

Yhteystiedot

Rekisterinpitäjä

Äkä Oy Gay Night Club dtm (jäljempänä "dtm")
Y-tunnus: 2437942-2
Mannerheimintie 6 A
00100 Helsinki
Puh. 050 327 0176

 

Rekisteriasioista vastaavan yhteystiedot

Tomi Häkkinen
Puh. 050 327 0176
Sähköposti: tomi.hakkinen@dtm.fi

2. Rekisteröidyt

  • Kanta-asiakkaat/Mobiilisovelluksen käyttäjät

  • Verkkosivuston käyttäjät

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

 

Kanta-asiakkaiden tietoja käsitellään asiakaspalvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseksi ja asiakassuhteen ylläpitämiseksi. Käsittelyperuste on rekisterinpitäjän oikeutettu etu.
 

4. Rekisteriin tallennettavat tiedot

  • Nimi

  • Sähköpostiosoite

  • Puhelinnumero

  • IP-osoite (verkkosivuston käyttäjiltä)

5. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan kuin se asiakassopimus, jonka hoitamiseksi tarvitsemme tietoja, on voimassa. Merkitsemme tiedot rekisteriin sellaisina kuin saamme ne rekisteröidyltä itseltään ja niitä päivitetään sen mukaan, mitä rekisteröity ilmoittaa rekisterinpitäjälle.

 

Tältä sivustolta lähetetyt lomaketiedot poistetaan kuuden (6) kuukauden kuluttua lähetyksestä. Asiakas- ja markkinointirekisteristämme poistamme tarpeettomat henkilötiedot kuuden (6) kuukauden välein.

 

Sähköpostimarkkinointilistaltamme pääset poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissa olevan poistumislinkin kautta.

 

Jos et halua enää vastaanottaa tietoa lataamasi DTM-mobiilisovelluksen kautta, ole hyvä ja poista sovellus puhelimestasi ja lähetä osoitteeseen office@dtm.fi sähköpostiviesti, jossa ilmoitat haluavasi poistaa tietosi.

6. Oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen office@dtm.fi


Tarkastusoikeus


Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Mikäli havaitset tiedoissasi virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi.


Vastustamisoikeus


Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä joitain henkilötietojasi.


Suoramarkkinointikielto


Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltää meitä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiin. Emme koskaan myy tai muutoin luovuta henkilötietojasi muille tahoille, jotta nämä voisivat kohdistaa suoramarkkinointia sinuun.

Hankimme verkkomainontaa mm. Facebookilta ja Googlelta. Nämä yhtiöt eivät kuitenkaan koskaan saa henkilötietojasi eikä tällaisessa mainonnassa ole kyse suoramarkkinoinnista, vaan se perustuu evästeisiin. Katso tarkemmin kohta evästeet.


Poisto-oikeus


Mikäli koet, että joidenkin sinua koskevien tietojen käsittely ei ole tarpeen tehtäviemme kannalta, sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kyseiset tiedot. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme tietosi tai ilmoitamme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Mikäli olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle (ohjeet valituksen tekemiseen). Sinulla on myös oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.


Valitusoikeus


Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että rikomme henkilötietojasi käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä (ohjeet valituksen tekemiseen).

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoa kerätään verkkosivustovierailun aikana (vain IP-osoite) sekä henkilöiden itsensä tekemien uutiskirjetilausten ja mobiilisovelluslatausten yhteydessä. Mobiilisovelluksen lataajat liitetään uutiskirjeemme postituslistalle sekä tekstiviestiemme lähetyslistalle, mikäli he antavat siihen luvan sovelluksen latauksen yhteydessä. Molempia viestejä lähetetään korkeintaan 2 viikon välein.

8. Tietojen luovutukset

 

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin DTM:n ulkopuolelle.

 

Tietoja voidaan valikoidusti luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksiantaman kolmannen osapuolen kohdennettuun markkinointikampanjaan. Tietojen omistus ei siirry rekisterinpitäjältä kolmannelle osapuolelle eikä kolmannella osapuolella ole oikeutta tietojen toimeksiantoa laajempaan käyttöön.

 

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia:​

  • Intellipocket (mobiilisovellus)

  • MailChimp (uutiskirjeet)

  • Nebula (sähköpostipalvelu)

  • Wix (verkkosivusto)

9. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle


Milloin mahdollista, olemme valinneet tietojesi säilytyspaikaksi tietoturvalliset, Euroopassa sijaitsevat palvelinkeskukset.

 

Jotkin edellä mainituista palveluntarjoajista saattavat varmuuskopioida tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle Yhdysvaltoihin. Tiedot varmuuskopioidaan, jotta tietosi olisivat turvassa myös tilanteissa, joissa pääasialliset palvelimet menevät epäkuntoon.


Privacy Shield


Olemme varmistaneet, että palveluntarjoajamme ovat liittyneet EU:n ja Yhdysvaltain väliseen ns. Privacy Shield -ohjelmaan (https://www.privacyshield.gov/list), jonka tarkoituksena on varmistaa eurooppalaisten tietojen tietoturvallinen käsittely Yhdysvalloissa.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

 

Henkilötietojesi turvallinen käsittely on meille tärkeää. Käytämme seuraavia suojatoimia tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi.
 

  • Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla.

  • Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät.

  • Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin.

  • Rekisteri sijaitsee tietokoneessa, joka on sijoitettu konesaliin palvelimelle, jonne pääsy asiattomilta on estetty.

  • Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

  • Rekisteristä otetaan säännöllisesti varmuuskopiot.

11. Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Sivusto lähettää selaimelle evästeen – pienen tekstitiedoston, joka tallentuu tietokoneen kovalevylle. Käytössä on sekä väliaikaisia istuntotunnus-evästeitä, jotka sulkeutuvat, kun suljet Internet-selaimen, että pysyviä evästeitä, jotka tallentuvat tietokoneen kovalevylle. Evästeiden avulla voimme tunnistaa selaimesi ja käyttää näin saamaamme tietoa esimerkiksi sivustollamme vierailevien selaimien laskemiseen sekä sivustomme käytön analysointiin, kuten tilastolliseen seurantaan. Ne antavat meille myös mahdollisuuden tarkastella ja seurata käyttäjiemme mielenkiinnon kohteita ja kehittää siten verkkosivujamme. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä verkossa suoritettuja toimintoja voida sen avulla liittää tiettyyn henkilöön.

 

Useimmat Internet-selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta halutessasi voit muokata selaimesi asetuksia ja milloin tahansa poistaa evästeet käytöstä. Voit välttää evästeet muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.

 

Mainontaevästeet auttavat meitä valitsemaan sinulle parhaiten sopivat ja mielenkiintoisimmat mainokset. Ne myös estävät samojen mainoksien näytön. Jotkut kolmannen osapuolen toimittajat saattavat myös käyttää evästeitä tai verkkojäljitteitä (1 pikselin kuvatiedosto), jotta näet mieleisiäsi mainoksia, kun vierailet eri sivustoilla. Evästeiden ja verkkojäljitteiden avulla kerätyt tiedot eivät kerro meille tai kolmansille osapuolille mitään henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeäsi tai yhteystietojasi. Kolmantena osapuolena toimivat mainostajat saattavat myös käyttää tekniikkaa, jolla mitataan mainosten tehoa. Tätä varten he voivat käyttää jäljitettä (yhden pikselin kokoinen GIF-tiedosto), joka on sijoitettu verkkosivustollemme nimettömien tietojen keräämiseksi. Saatuaan nimetöntä tietoa käyttäjän käynneistä näillä ja muilla verkkosivuilla mainostajat voivat suunnitella mainoksia tuotteista ja palveluista, jotka mahdollisesti kiinnostavat käyttäjää.

 

Lisätietoja selainkäyttöön perustuvasta mainonnan kohdentamisesta saa Your Online Choices –sivustolta

 

© Äkä Oy Gay Night Club DTM  - Privacy policy/Tietosuojaseloste